Ray-Ban

Ray-Ban is sinds jaar en dag trendsetter als het gaat om zonnebrillen. Ray-Ban vindt zijn oorsprong in de Amerikaanse luchtvaart waar het ontwikkeld is voor de piloten die steeds hoger en verder konden vliegen. Door het grote succes is het al snel geintroduceerd bij de consument in 1937.

Gedurende de inmiddels bijna 8 decennia dat Ray-Ban bestaat is het merk in iedere zin onderscheidend, grensverleggend en zeer populair in de muziek en film-scène. Het is dan ook niet zomaar dat deze brillen gedragen wordt door iconen als James Dean, Audrey hepburn, Micheal jackson en nog velen meer.

Ray ban is onmisbaar voor iedereen die niet gezien wil worden, maar wel wil opvallen.

Ray-Ban, NEVER HIDE


Ray Ban Velvet

Wanneer het merk een nieuwe lijn lanceert, wordt dit een gegarandeerd succes bij iedereen die van mode houdt. Afgelopen seizoen heeft Ray-Ban de zonnebrillen met opvallende spiegelglazen geïntroduceerd, die een ware run naar de opticien veroorzaakte. Dit seizoen komt het merk met een zeer spectaculaire editie, Ray-Ban Velvet. Met het gebruik van fluweel als afwerking op de Ray-Ban modellen, maakt het dit tot een unieke en zeer innovatieve collectie. Bijpassende spiegelglazen maken de bonte kleuren van deze serie compleet.