Maui Jim

Aloha! Deze Hawaiiaanse groet klinkt als u belt met Maui Jim, een zonnebrillenmerk waarvan de roots liggen op dit zonnige eiland. Wat begon als een eenvoudig idee werd al snel omgevormd tot een visie: de mooie wereld creëren onder de zon. Deze visie heeft Maui Jim tot snelst groeiende speler gemaakt wat betreft gepolariseerde zonnebrillen ter wereld

De zonnebrillen van Maui Jim zijn van superieure kwaliteit. Ze hebben een speciaal glas ontwikkeld dat niet alleen schittering filtert, maar ook zorgt voor intensere kleuren waardoor u superscherp zicht ervaart. Dit PolarizedPlus2 glas is sinds het begin ook nog eens flink verbeterd, waardoor de zonneglazen een natuurlijk zicht geven en u niet eens merkt dat u een zonnebril draagt. Tegelijkertijd bieden de glazen u een goede bescherming, waardoor ze hoog scoren op functionaliteit.

It's all about the view, maar ook de monturen zijn met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld.Er wordt dan ook weleens gezegd dat als u eenmaal een Maui Jim zonnebril gedragen heeft, u nooit meer anders wilt... Zelf ervaren? Kom langs!