Freudenhaus

...ja aus diesem Freudenhaus... da kommt man freudig raus..!

“Freude” betekend vreugde en dat vind je terug bij de mensen die met Freudenhaus werken en de mensen die een Freudenhaus dragen.

Stefan Flatcher en Uwe Pinhammer twee gedreven opticiens én de grondleggers van Freudenhaus. Al weer 26 jaar geleden troffen ze elkaar als collega's in een optiek zaak in München. Vol met passie en energie bestond hun leven uit werken en uitgaan. Dit maakte een sterke vriendschap en een gezamenlijke hobby, het organiseren van feesten!

Het gevolg van dit sociale leven zorgde voor een enorme trek aan klanten voor hun werkgever, totdat Stefan en Uwe een oud pand aan de rand van München centrum vonden. Hier ontstond het Freudenhaus, een pand van 4 verdiepingen doordeweeks alles over brillen en in het weekend alles over feestjes.

Vanuit de ervaringen in hun winkel kregen zij een doel voor ogen: Een brillenlabel creëren die, door kwaliteitsovertuiging en pasvorm, voor elke klant een montuur biedt die hem werkelijk staat. Freudenhaus is hét brillen merk voor mensen met karakter, individualisten, kwaliteitsliefhebbers en mensen die oog hebben voor esthetiek. Door het dragen van een Freudenhaus zal het karakter van de drager nog beter naar voren komen.

Freudenhaus is anders... En dat al meer dan 20 jaar