Onzichtbaar maken we de wereld zichtbaar

Zorgeloos zien is een luxe die wij voor jou willen verzorgen.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen met diverse doeleinden zoals multifocale contactlenzen, kindercontactlenzen, maar ook medische contactlenzen. Wij zien het als onze missie om voor iedereen die geen bril wil of kan dragen, een goede contactlens­ oplossing te vinden.

Waar andere praktijken stoppen, gaan wij verder!

Ook voor uitzonderlijke situaties kunnen we een oplossing bieden. Denk aan bijvoorbeeld zeer droge ogen, hoge cilinders, multifocaal zicht, of vervorming van het oog.
Wij meten diverse speciale, custom made contactlenzen aan zoals bijvoorbeeld lenzen met een eigen vochtreservoir.
Vanuit onze passie voor oogzorg en contactlenzen gaan wij graag met jou de uitdaging aan om onzichtbaar alles zichtbaar te maken!

Om geheel zorgeloos te kunnen zien, kun je bij ons terecht voor een lensplan. Hierbij ben je voor een vast laag tarief per maand altijd voorzien van lenzen, vloeistof en regelmatige controles door onze optometristen. Wij screenen tegelijkertijd je oog op aandoeningen, zodat je niet alleen fijn lenzen draagt maar ook zeker weet dat jouw ogen helemaal gezond zijn.

Met het lensplan ben je voordeliger uit: het zorgt voor een gespreide betaling, zodat je minder hoge kosten hebt als de lenzen vervangen moeten worden. Tevens biedt het de zekerheid dat je altijd voorzien bent van de juiste lenzen ook als er eentje scheurt of kwijt raakt.

Start je voor eind 2020 met een lensplan bij ons? Dan ontvang je bij aanvang meteen een gratis bril cadeau! Want ook als je succesvol lenzen draagt is het fijn om een goede (en leuke bril) in huis te hebben.