Waanzinnige Wetering Weken

Kom langs tijdens de Waanzinnige Wetering Weken van 22 november tot en met 11 december 2021

Profiteer 3 weken lang van kortingen, stylingadvies en deskundige oogmetingen.

Waanzinnige opruiming

Tijdens de 3 Waanzinnige Wetering Weken ontvang je iedere 2e set Rodenstock DNEye® glazen cadeau!* Profiteer tevens van hoge kortingen op design monturen van onze vorige collecties, de kortingen kunnen oplopen tot 70% .

Waanzinnige styling

Welke kleur en vorm bril past bij jou en waarom? Topstyliste Nelleke Mulder geeft antwoord.
Waarom doet rood de ene persoon stralen, terwijl een ander er bleek van wordt?
Het pigment van de huid, de kleur van de ogen, haarkleur en gezichtsvorm vragen om een passende bril Met de persoonlijke kleurenanalyse en vormadvies van onze Imagostylistes laten wij zien welke bril het beste bij jouw gezicht past. Nelleke Mulder zoekt samen met jou de perfecte bril uit.

Reserveer snel jouw plek op 20 november of 10 december voor een persoonlijke kleuranalyse en montuuradvies.: Er zijn nog 20 plekken beschikbaar.

Ben je ook zo fan van het merk Lindberg, dan hebben wij voor jou op 26 en 27 november de volledige collectie van Lindberg in huis! Er zijn nog 18 plekken beschikbaar.

Waanzinnige oogmeting

Wist je dat jouw ogen tot wel 250.000 keer per dag van kijkrichting veranderen? Elke dag werken je ogen keihard om alles goed te laten waarnemen. En dankzij B.I.G. Vision® kan dit met meer comfort en nog scherper zicht. B.I.G. staat voor Biometrisch Intelligente Glazen. Deze brillenglazen ondersteunen de ogen op elk moment en bij elke beweging.

DE VOORDELEN VAN B.I.G. VISION®
92% ervaart een scherper zicht dan voorheen*
84% neemt meer contrast waar*

80% ziet beter bij schemering*
87% ervaart een kortere aanpassingstijd**

* Klantonderzoek naar DNEye® (2018). Zürich. ** Muschielok, A. (2017). Personalisierte Gleitsichtgläser nach undenwunsch – Ergebnisse einer wissenschaftlichen
Studie. Presentation at the Opti-Forum, Munich.

Ervaar ook 250.000x scherper zicht met onze unieke oogmeting. Op 25 & 26 november staat de speciale Rodenstock oogmeetcapsule voor onze winkel. Er zijn nog 40 plekken beschikbaar

Let op: voor de oogmeetcapsule, stylingadvies en voor de Lindberg dagen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bel dus direct (0316 - 26 89 09) om zeker te zijn van een plek

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel