Kom naar de Second Opinion Weken

De gezondheid van uw ogen staat voorop bij Van de Wetering Optiek & Optometrie. Heeft u uw huidige bril elders gekocht maar kunt u er maar niet wennen? Of voldoen de glazen niet aan uw verwachtingen? Van de Wetering Optiek & Optometrie lost het graag voor u op. En op zo'n manier dat uw huidige bril ook nog voordeel oplevert.


Van 18 tot 31 maart organiseert deze opticien aan de Pastoriestraat in Duiven de Second Opinion Weken. Want soms is een second opinion fijn als het om uw ogen gaat. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om uw kijkklachten, uw ogen en uw huidige bril te onderzoeken. Daarnaast krijgt u een gratis oogscan met de meest revolutionaire oogmeetapparatuur, de DNEye®-scanner van Rodenstock.

Geld terug voor uw huidige bril

Alleen tijdens de Second Opinion Weken ontvangt u een volledige cashback van de brillenglazen in uw huidige bril. Dit betekent concreet tot 500 euro inruilkorting op de aankoop van een nieuw paar Rodenstock merkglazen met een maximumwaarde van 1 glas gratis. Loop dus snel langs voor de voorwaarden of bel voor meer info of nog beter, voor een afspraak: 0316 26 89 09.